Отзиви

Курсът за предродилна подготовка с Анелия Стойчева е не само страхотно удоволствие, но и безкрайно полезен! Съветите й относно естественото раждане, кърменето и грижите за новороденото са безценни! Благодарение на всичко научено от нея, за мен раждането и първите дни с бебо протекоха с невероятно спокойствие и увереност….сякаш съм го правила толкова много пъти. Подкрепата, която тя ми оказа, отговорите, които ми даде и информацията, поднесена по един изключително достъпен начин, бяха достатъчни, за да се чувствам подготвена за всичко, което ме очакваше. Смятам, че курсът е задължителен за всяка бъдеща майка, тъй като страхът от раждането се провокира от неизвестността и неинформираността. А когато знаеш точно, какво те очаква и как да се справиш с него, можеш с огромно удоволствие да се насладиш на този най-прекрасен момент от живота си!

29.03.2018 Мария Еремиева; бебе Максим

Курсовете ми бяха много полезни. Практически ориентирани, съчетани с физически упражнения помогнаха ми както по време на бремеността, така и след раждането. Често прибягвам до записките за грижа за бебето при нужда. Препоръчвам ги на повечето ми познати. Посещението на курса е необходима и полезна подготовка за раждането.
Благодаря за всеотдайното и професионално отношение☺

02.04.2018 Петя Георгиева

Получих много изчерпателна информация за раждането, кърменето и грижите за новороденото! Нели е невероятна- обяснява подробно и акцентира върху важни моменти, които много биха помогнали на бъдещите мами. Освен това показва и упражнения- дихателни и физически, благодарение на които раждането да протече по-лесно.

16.04.2018   Ивелина Данчева

Препоръчвам курсовете на Нели на всички бъдещи майки (и бащи), които искат да се подготвят наистина добре за раждането, кърменето и първите дни с бебето у дома! Благодарение на нея, съветите й и известна доза упоритост (не може без това) дъщеря ми е само на кърма още от болницата, а когато се прибрахме вкъщи, се чувствах напълно уверена, че мога да се справя с грижата за нея. Майка ми дори каза, че все едно винаги съм гледала бебе, а това е сериозен комплимент:) Нели, отново ти благодаря страшно много!

14.07.2018 Рози

С огромна благодарност към Анелия Стойчева, за съветите, как да се справим по най – спокойния и добър начин с най – отговорната задача – да станем родители! Изключително лъчезарна и отзивчива, тя оказва своята подкрепа и след курса и винаги е насреща при възникването на въпроси след появата на нашето бебе. Благодарим ти от сърце!

07.08.2018 Нели Маринова

Благодарение на Анелия – възможно най-жизнерадостния и светъл човек, когото съм срещала, преодолях страха си от естественото раждане. И отново благодарение на нея кърменето се оказа Мисия Възможна и Приятна вече година и 4 месеца.
Благодаря ти, Анелия, за увереността, която ми вдъхваш при всяко мое притеснение!

8.08.18  Катето Попова

Аз съм щастлива майка на прекрасен 4-килограмов син, роден напълно естествено през есента на 2018 г. В началото на август 2018 г., когато бях в 36 г.с., реших да посетя поредната лекция за раждането, но този път с непознат за мен лектор – Анелия Стойчева. С радост мога да кажа, че това мое решение се оказа изключително важно в хода на раждането на сина ми.

Безкрайно съм благодарна на Анелия за техниките, които показва нагледно на своите лекции. От нея научих две ного важни неща, които ми помогнаха да сбъдна мечтата си за спокойно и хармонично раждане.

На първо място много ценна се оказа техниката за „сканиране“ на цялото тяло от върха на главата до петите с цел самонаблюдение и откриване на напрежение в конкретна област (например несъзнателно стягане на лицето, устата, корема и др.).

Второто полезно нещо за мен, което разбрах от Анелия е, че бебето се ражда с всяко издишване (а не със стягане на корема).

И не на последно място, Анелия се оказа нашият помощник и при кърменето, за което също съм й много благодарна.

Мили бъдещи майки, окуражавам ви да се информирате навреме и да се подготвите добре за този важен процес – Раждането. Вярвам, че именно в училището за родители „Мисия Мама“ на Анелия Стойчва ще получите чудесна практическа подготовка и ще бъдете уверени в своята нова мисия – Мама

Дарина Янкова, 29 год.;
01.08.2018 г. бебе Стефан

Много благодаря на Нели за всичко, на което научи мен и съпруга ми! Самият курс беше страхотно изживяване, полезно и зареждащо! А Нели е един слънчев и позитивен човек, когото ти се иска пак да срещнеш 

16.02.2019 Дани Андонова/ бебе Дария

Курсовете са изключително полезни, с много демонстрации, лично отношение и преди всичко обосновани на практиката на Нели. Индивидуалното обучение позволява задаването на множество въпроси, упражнения и практика. Със съпругът ми сме изключително доволни, благодаря ти Нели ?

30.03.2019 Зорница Трифонова

Привет на всички мамчета, бъдещи и настоящи! Дойде и моят ред да се похваля, на Велика Неделя в 8ч. се роди нашата малка звездичка Лора 3430 гр. 50 см.

И тук е мястото да благодаря на Нели за всичките знания и кураж, които ми даде бяха ми от изключителна полза за раждането. Нели, ти си просто невероятна, докосната от Господ!Нека да има повече хора като теб! ЦЕЛУВАМЕ ТЕ И ДВЕТЕ!

Доротея, 10.05.2019

Нашата малка принцеса се роди 3470гр, 51 см.Естествено раждане , без упойка! Момичета, не е толкова страшно, а като си видиш и гушнеш бебенцето, емоцията е невероятна! Успех на всички, на които им предстои!Моите контракции бяха много силни, но дишането, което Нели ме научи много ми помогна. Защото мислех за това да дишам, а не за болката. Освен това се радвах, защото знаех, че това означава много окситоцин! Добре, че беше тя да ме научи, още веднъж Нели, благодаря ти!

Ирена, май 2019г.

Нашата малка принцеса, Калина проплака на 11.05.19 в 08.26часа, 2900гр., 49см.Напълно естествено първо раждане,без упойки и пр., мина много бързо и леко със знанията и уменията от курса! Благодаря, Нели, на 4-тият напън се срещнахме с нашето ангелче! Успех на всички, на които им предстои!

Василена Георгиева

Благодаря много за подкрепата, която Нели ни оказа и всички нейни съвети! Не мога да не спомена, че нямаше да се справя толкова добре, ако съпругът ми не беше до мен в родилната зала и не следваше всички съвети и трикове за облекчаване на контракциите, на които Нели така добре ни научи в училището за родители ”Мисия мама”.

Благодаря ти от сърце, Нели! Малко е да се каже, какъв прекрасен професионалист си!

Славена Колева-Янева / 21.05. 2019 бебе Божидара

Прекрасната Нели ми даде изключително ценни съвети за раждането и първите грижи за новия живот у дома! Компетентна, внимателна и позитивна, Нели успява да представи информацията по много лек и достъпен начин! Препоръчвам горещо!

Катя Ройчева   30.06. 2019

Нели е изключително позитивна и всеотдайна! Курсът за подготовка за новородено е изчерпателен и наистина те подготвя за всичко – от раждането до първите седмици.
Препоръчвам силно училището за всички двойки, на които им предстои раждане на първо детенце! 

Антония Кюлумова  юни,2019

Благодаря ти Анелия за цялата любов, с която даряваш всички бъдещи майки, практичните ти съвети, добрите ти намерения да сбъднеш желанието на повечето майки, които искат да превърнат раждането си в едно наистина осъзнато и истинско преживяване, за гимнастиката и за целия този проект, който си създала. Нека радостта на родителите бъде твоята най-голяма награда за твоята усърдна работа и безрезервно раздаване.❤️

Мила 08.07.2019 ; бебе Симеон

Посетих училището за родители през Юни 2019. Беше изключително приятно и същевременно полезно изживяване. Намерих истинска подкрепа и получих много ценни съвети, като имах възможност да потренирам под зоркото око на един истински професионалист в много отпускаща и релаксираща среда. След курса се чувствах много по-подготвена и уверена. Препоръчвам на всички бъдещи родители.

Соня Юриева

Посещавах часовете на Нели по гимнастика през цялата бременност. Това ми помогна не само да запазя добра форма и тонус, но и да се подготвя за самото раждане. В последния месец с партньора ми посетихме и индивидуална консултация, която допълни знанията и ме направи по-спокойна и уверена. Анелия е прекрасен слънчев човек и прави всичко това с много любов. Цялото семейство й благодарим!

Лили Проданова , бебе Теа

No Comments

Comments are closed.