За училището

Училище за родители “Мисия Мама”

Скъпи бъдещи Мами и Татковци, добре дошли на стартовата линия на “мисията” да станете родители!

Няма нищо по-вълнуващо от този радостен път, който ще извървите заедно- зачеването, бременносттта, раждането и родителството.

Ако сте избрали да следвате природата и сте убедени, че естественото раждане е най-доброто за вашето семейство и вашето бебенце, то сте избрали точното място. Създадох това училище с индивидуален подход на обучение/работя с едно семейство/ и много практика, за да ви помогна да сбъднете своя избор.

Ще съм до вас по чудния път да станете родители. Да намирате куража да разкривате и осъзнавате силата си и ставате все по-уверени, любящи и знаещи. На курсовете за предродилна подготовка главни действащи лица сте вие! Ще пипнете, направите и оттренирате всичко важно за раждането, отглеждането на бебенцето и кърменето.

Мами, ще придобиете умения и сигурност и няма да се страхувате да родите детето си, ще станете негов духовен учител и няма да пропуснете нито миг същинско общуване с него, докато то и вие сте едно цяло, защото ще знаете как се прави. Ще ви дам най-добрата грижа, за да бъдете спокойни за здравето си и практически подготвени за вашето безпроблемно и вдъхновяващо раждане.

Скъпи бъдещи майки, станете от дивана, изключете телевизора и елате в залата, за да поиграете гимнастика.Тя ще ви усмихне и мотивира, ще ви направи здрави и издръжливи. А това със сигурност ще ви осигури и по-леко и безпроблемно раждане. С изправен гръб, горда осанка и позитивна настройка ще позволите на плода да се развива и разположи правилно в утробата.Три неща се отразяват пряко върху развитието на бебето, а това са психо-емоционалната ви нагласа, физическата форма и техниката ви на дишане. Подгответе тялото и ума си така, че то да бъде най- здравословното и подходящо място за растеж на новия живот. Всяко ваше преживяване е стимул и се гравира върху мозъчето му, оформя го емоционално, психически и интелектуално, изгражда неговата първа опитност още вътреутробно.

Петър Дънов казва: „Майката да бъде това, което би искала да бъдат нейните деца, затова трябва да прояви особена бдителност по време на бременността за всяка своя мисъл, желание, действие и чувство“.

На всички вас, желая леко, хармонично, меко раждане, здраво бебенце, радостна и щастлива среща с него! А когато малкото ви съкровище поотрасне, със задоволство ще откриете и надградите всичко онова, което вие вече пренатално сте му заложили- любовта към живота и радостта от движението.

Лекциите и практиките се провеждат от мен  Aнелия Стойчева- дипломирана акушерка, инструктор и автор на програмата по предродилна подготовка.

Очаквам ви на практическите курсове, където ще се чувствате комфортно, уютно и  много специални!

 

     Ваша Анелия Стойчева

No Comments

Comments are closed.